Purabon Endelig Lansert I Norge

Om Purabon

Purabon er et australsk eid helse mat selskap som tilbyr naturlig deilig veganske protein baller pakket med ren plante-basert godhet! Med bare naturlige ingredienser og massevis av smak, er PURABON Proteinballer et glutenfritt, meierifritt og uten tilsatt sukker en matbit, du kan nyte skyldfri hver dag! Pakket full av ren godhet, PURABON-proteinboller er en rik kilde til næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Og enda bedre, de smaker fantastisk også! Vi har laget en deilig ball fra de fineste ingrediensene og fri fra all søppel – laget med kjærlighet, pakket og sendt av PURABON-laget. Vi håper du vil elske dem like mye som vi gjør!

Jeg vil beskrive meg selv som noen som alltid har forsøkt å leve en sunn og aktiv livsstil – jeg vil ikke si at det alltid var topp prioritert – men jeg har alltid sørget for å holde meg i form og spise et balansert kosthold. Etter å blitt gift og fått barn, tenkte jeg mer og mer på maten jeg spiste – og maten til familien min. Vi prøvde å lage mer mat, kjøpte frisk frukt og grønnsaker og leste nøye alle etikettene. Men når barna begynte på skolen og en opptatt Mamma-tidsplan – kjempet jeg for å komme opp med næringsbaserte snacks på alle fronter: Lunsj pakke, frukt og grønt snacks for barna, 3 pm kontor valg for pappa og en skyldfri, god velsmakende behandling for meg etter treningsstudio eller på den lokale kafé med mødre. Nå har tørket frukt og nøtter eksistert i lang tid – ingenting nytt der – men jeg begynte å eksperimentere med forskjellige smakskombinasjoner – ruller dem i snack størrelser for familiemedlemmer, store og små. Og ja, de elsket dem. Alle elsket dem. “Du kan selge disse” sa de. Purabon ble født! Jeg er stolt over å si at ikke mye har endret seg siden de tidlige dagene i hjemmekjøkkenet (med mine trofaste følgesvenner Thermomix og Kitchen aid 😊) – jeg er ikke lenger et lag av en, kjøkkenet er litt større, og ingrediensene kommer i 25kg poser (!) – men du kan alltid finne meg i å teste en ny oppskrift, og sørge for at emballasjen ser riktig ut, eller i kontakt med våre kunder og fans av våre produkter. Vi har laget et deilig utvalg av proteinballer og Pogo Kids-baller fra de beste ingrediensene og fri fra all søppel -laget med kjærlighet, pakket og sendt av PURABON-laget. Vi håper du vil elske dem like mye som vi gjør!